TORTE

Poročne – torte za posebne priložnosti kot so: torte za rojstni dan obletnice krst obhajilo sv. Birma otroški motivi torte presenečenja-nenavadnih oblik. Naše torte so lepega in naravnega videza, ter sočne in osvežilne. Okrasimo jih s prisrčnimi figuricami, natisnemo fotografije po želji strank v črno-beli ali barvni tehniki. Po želji jih okrasimo tudi s svežim sadjem ter s svežim cvetjem.

Pričaramo vam torte v željenih oblikah z različnimi okusi prav tako tudi dva okusa v eni torti. Torte naredimo po predhodnem naročilu, prav tako tudi nekatere vrste peciva. Uredimo dostavo za posebne priložnosti in slovesnosti. Poskrbimo za diabetike in tiste, ki ne smejo uživati izdelkov iz glutena.

PECIVO

DOMAČE DROBNO ČAJNO PECIVO  VEDNO NA ZALOGI!
linške oči, čokoladne palčke, moto keksi, vanilijevi in orehovi rogljički, blazinice, kokos učke, marmeladne roladice, orehi, rožice z orehi, orehovi kruhki, navadni masleni, keksi s semeni janeževi upognjenci, školjke, snežni poljubčki, judeki, itd.

DOMAČE BISKVITNO PECIVO
šahovnice, marmeladne roladice, čokoladne roladice, kokos kocke, rumove krogljice, rafaelo, pomarančne rezine, limonine    rezine, čokoladne rezine, punčeve rezine, itd.

DEKORACIJSKO PECIVO
breskvice, gobice, jagode, školjke z biseri, orehi, itd.

KOSOVNO PECIVO
kozaške kape, čokoladni judeki, punč bombice, princeske, košarice z različnimi nadevi, mafini, rezine različnih okusov: sadne, čokoladne, nutela,vanili, nutela-banana,kokos, punč, piškotek, tiramisu, jogurt,kava, itd.

OSTALI IZDELKI V PONUDBI

POTICE – potratna potica – orehova potica – skutina potica – pehtranova potica – kokosova potica – rozinova potica – makova potica.

SLADICE V LONČKIH ZA NA POT  SLADICE NA PALČKI CAKE POPS  SLADICE V MINJONIH  KREMAST ČOKOLADNI SLADOLED

DOMAČE TESTENINE – jušni rezanci, ribana kaša, …

KVAŠENO PECIVO – rogljički z različnimi nadevi, sladki ali slani – buhteljni – SLANO PECIVO – drobno pecivo iz listnatega testa z različnimi posipi – drobni kvašeni rogljički polnjeni s šunko in sirom z različnimi posipi ( mak, sezam, sir, laneno seme, …). IN ŠE… IN ŠE… DOBROT PO ŽELJI NAŠIH STRANK!